Fizetési módok

 

A Webáruházban történő megrendelés során az alábbi fizetési módok lehetségesek:

·         Készpénzben személyesen a Vállalkozás budapesti telephelyén (1103 Budapest, Gyömrői út 86.)

·         Bankkártyával fizetve

·         Előreutalással fizetve

·         Utánvéttel fizetve

 

 Készpénzes fizetés:

 A Vállalkozás budapesti telephelyén történő személyes átvétel esetén a Vásárló/Fogyasztó a vételárat a termék átvételével egyidejűleg fizeti meg. Csak készpénzes befizetés lehetséges, bankkártyás fizetés személyesen nem lehetséges.

 Bankkártyás fizetés

 Amennyiben a Vásárló/Fogyasztó a bankkártyás fizetési módot választja, úgy a rendelés feladásával egyidejűleg téríti meg Vállalkozó számára a megrendelés vételárát, és a vételár beérkezése után, az eredeti számlát a Vásárló/fogyasztó az eszköz kézhezvételekor kapja meg.

 Előreutalásos fizetés:

 Amennyiben a Vásárló/Fogyasztó az előre történő átutalás fizetési módot választja, a Vállalkozás levelet küld a díjbekérővel, amely alapján a banki átutalás megtörténhet. A termék a vételárnak a Vállalkozás bankszámlájára történő beérkezését követően vehető át. Azon megrendelés, amelyre az előlegbekérő alapján 7 munkanapon belül nem érkezik meg az utalás összege a Vállalkozás bankszámlaszámára, előzetes értesítést követően törlésre kerül. Előreutalásos fizetésnél az eredeti számlát a Vásárló/fogyasztó az eszköz kézhezvételekor kapja meg.

Utánvétes fizetés:

Amennyiben a Vásárló/Fogyasztó házhozszállítást kér utánvéttel, a Vásárló/Fogyasztó az esetlegesen felmerülő kiszállítási költséget a termék átvételekor, a futárnak készpénzben fizeti meg.

Amennyiben a kiszállított termék vételárát a Vásárló/Fogyasztó a futárnak nem tudja megfizetni, vagy az áru a Vállalkozásnak fel nem róható okból nem adható át, a Vásárló/Fogyasztó köteles a Vállalkozásnak az áru rendelkezésre állításával és a kiszállításával kapcsolatos költségeit megfizetni. 

 

Bővebb információ a kiszállításról a weboldalon az „Általános Szerződési Feltételek” menüpont alatt található a https://digimarket.hu/content/3-altalanos-szerzodesi-feltetelek oldalon érhető el.

 

  

Budapest, 2019. március 13.